Brasemvis in gek water.

De ‘brasemvis in gek water’ (orata all’acqua pazza) is een zeer lichte maar smaakvolle schotel die je vrienden of je partner zal wegblazen.

 

INGREDIËNTEN (voor twee personen):

  • 1 brasemvis (800 g)
  • 300 g cherrytomaatjes
  • 1 plukje peterselie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • een half glas water
  • een half glas witte wijn

 

BEREIDING:

  1. Vraag aan uw visboer om de vis schoon en leeg te maken.
  2. Steek houtoven aan en breng de temperatuur tot 180 ° C-200 ° C.
  3. Neem de brasem en vul deze met knoflookteentjes en een deel van de peterselie.
  4. Snijd cherrytomaatjes in tweeën, leg ze in een braadpan en plaats de vis.
  5. Voeg voldoende olie, water en witte wijn toe om halverwege de brasem te komen.
  6. Zet de braadpan in de oven en bak 20-25 minuten.

Geniet!

FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinEmail
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *