Italiaanse houtgestookte cannelloni

Cannelloni is een zeer rijk en smakelijk traditioneel Italiaans gerecht. Het kan worden bereid met verse pasta of gedroogde cannelloni pasta klaar om te worden gevuld.

 

INGREDIËNTEN:

  • 500 gram vlees saus
  • 500 milliliter bechamel
  • Boter
  • 250 g verse pasta of gedroogde cannelloni
  • Parmigiano Reggiano kaas

 

BEREIDING:

  1. Zet uw Alfa houtoven aan met een gemiddelde hoeveelheid hout om een temperatuur van 300-350 °Celcius te bereiken. Wacht vervolgens ten minste 1 uur om hem af te koelen.
  2. Maak de vleessaus en bechamel klaar
  3. Boter de braadpan en giet er een beetje vleessaus in.
  4. Vul de cannelloni met saus met een kleine lepel en bewaar ze in een pan op een rooster.
  5. Bedek met bechamel en Parmezaanse kaas.
  6. Bedek alles met aluminiumfolie en bak 30 minuten op 200 °C
  7. Verwijder de folie en blijf nog 10 minuten koken.
FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinEmail
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *