Traditionele wilde paddestoelen pizza

Paddestoelen pizza, ook bekend als “Pizza Boscaiola”, is een typisch Napolitaanse pizza en een van de meest bekende pizza’s ter wereld. Hoe beter de kwaliteit van de ingrediënten en hoe langer het deeg wordt gerezen, hoe smakelijker de pizza zal zijn. Uw Alfa houtoven zal zijn typische rustieke smaak nog meer naar voren brengen.

 

INGREDIËNTEN

  • 500 gram pasta voor pizza
  • 2 Italiaanse Worsten
  • 8 paddestoelen
  • 2 teentjes knoflook
  • Olijfolie van eerste persing
  • Zout, peper, peterselie

 

BEREIDING:

Maak het deeg volgens volgende stappen:

  1. Maak het deeg klaar en laat het minimaal 2 uur rusten.
  2. Snijd de champignons en leg deze samen met de knoflook in een pan met olie.
  3. Schil en snij twee verse worsten.
  4. Voeg zout en paper toe en meng deze met het pizza deeg.
    5. Voorverwarm de oven ongeveer 2-3 uur met een grote hoeveelheid hout en leg de pizza in de oven voor ongeveer 90 seconden op 400 ° Celcius.
FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinEmail
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *